Primers dies amb les fires de Santa Llúcia i de la Puríssima obertes i amb bones sensacions

​La Fira de Santa Llúcia arriba a la ciutat cada 1 de desembre, puntualment. Durant el primer cap de setmana i el pont es registren les millors vendes. La darrera setmana i fins al dia 18, la cosa ja va de baixada. I és que en aquestes parades es troben tots els ornaments necessaris per guarnir i celebrar les properes festes. La tradició sempre és més forta que les crisis cícliques que afecten les economies familiars.

Les parades són artesanes i cada una porta les seves peces fetes a mà. Per això cada any es poden trobar novetats.

Aquest Nadal, Terrassa estrena nova fira fira: la de la Puríssima d’Artesania i del Regal. Les 7 parades s’han ubicat a la plaça Salvador Espriu, de l’1 al 10 de desembre.

Després, i amb més parades, aquests artesans es traslladaran a la Plaça Vella. És el segon any que la Fira d’Hivern agafa el relleu de la de Santa Llúcia.

A partir del 19 de desembre i fins al 7 de gener, en aquestes parades es podran trobar tot tipus d’articles perfectes per regalar durant aquestes dates: roba, complements i decoració.

Fira Santa Llúcia I Puríssima 10 Fira Santa Llúcia I Puríssima 9 Fira Santa Llúcia I Puríssima 8 Fira Santa Llúcia I Puríssima 7 Fira Santa Llúcia I Puríssima 6 Fira Santa Llúcia I Puríssima 5 Fira Santa Llúcia I Puríssima 4 Fira Santa Llúcia I Puríssima 3 Fira Santa Llúcia I Puríssima 2 Fira Sta Llúcia I Puríssima 1