Prodis confina residents i professionals de les seves llars després de detectar positius per Covid-19

Responsables de Prodis han anunciat a través de les xarxes socials que han detectat diversos casos positius per Covid-19 entre els seus residents. Concretament, el gerent de la Fundació Prodis, Dani Jorquera, ha obert un fil a Twitter en quuè ha explicat obertament tot el procés. Així, explica que dies enrere van aparèixer símptomes del coronavirus en un parell de residents d’unna de les seves Llars, amb malestar i una mica de febre. A partir d’aquest moment es van activar els protocols i van fer les proves ràpides d’antígens habituals.

En donar positiu aquests dos casos, explica Jorquera, “vàrem fer-les a la resta de la Llar, donant un resultat de 14 positius, de 14 residents”. El gerent especifica que una d’aquestes persones “està a l’hospital, a planta, i de moment no ha calgut UCI”. Pel que fa als 13 residents restants, afegeix, “estan a la Llar, confinats però sense símptomes”.

Dani Jorquera explica també que els professionals que han donat positiu i han estat en contacte directe “també estan bé i a casa seva, passant els dies de confinament que toquen”. El responsable de Prodis aprofita el fil per transmetre tranquil·litat i serenor, i recorda que les famílies dels usuaris estan informades de tota l’evolució de forma permanent. Conclou amb un agraïment a les regidores de l’Ajuntament de Terrassa que “ràpidament es van posar a la nostra disposició”, així com a la Generalitat per fer-los “un seguiment molt proper”. També agraeixen al seu CAP de referència i a tot el seu equip per les visites i atenció constants. Finalment, Jorquera es mostra agraït amb “tots els professionals de Prodis per estar activats i a punt malgrat que per a molts d’ells eren dies de descans”.