Prodis explica el seu present i futur a un centenar de socis i ciutadans

El Centre Cívic de Ca n’Aurell ha acollit aquest dimecres la reunió anual informativa de la Fundació Prodis.

Aquesta reunió té l’objectiu d’acostar l’entitat a la societat de Terrassa i mostrar com funciona, quina és la seva situació actual i el seu futur més pròxim.

La presidenta del patronat de la fundació, Maise Balcells, i el gerent, Dani Jorquera, van donar la benvinguda i van posar en situació al centenar de persones que van assistir-hi.

Prodis va explicar els nous projectes que tenen al departament d’habitatge i quina és la seva línia d’actuació “volen defugir dels models de residències hospitalàries i crear llars de debò. En aquest sentit, el director del departament, Marc Labòria va assegurar que el projecte de Torressana serà ua realitat a inicis de 2019.

Per la seva banda, la directora dels Centres Ocupacionals, Tere Julià va informar sobre les activitats i els projectes que aquests centres tenen.

També, va donar importància al fet que Prodis vol convertir-se en un referent pel que fa al Centre Ocupacional de Paràlisi Cerebral i com els Centres Ocupacionals cada cop tendeixen més a fer un servei específic i personalitzat per a les necessitats de cada usuari.