PRODIS i FUPAR participaran en el Ple d’aquest dijous

La Fundació Privada Terrassenca Prodiscapacitats, PRODIS, i la Fundació Amat Roumens, FUPAR, intervendran en l’apartat de Participació Ciutadana del ple d’aquest dijous. Les dues entitats exposaran la difícil situació que arrosseguen des de fa ja una dècada, arran de la crisi econòmica.

El PSC, Terrassa en Comú, el PdCAT, Ciutadans i la CUP recullen en una moció les seves demandes i vehicular així les seves millores i reivindicacions. D’altra banda l’Equip de Govern ha puntualitzat perquè no dóna suport a una proposta de Terrassa en Comú sobre el vaixell d’ajuda humanitària Open Arms, bloquejat pel Govern de l’Estat al Port de Barcelona i del qual donarà explicacions en una pròxima comissió.

El ple també aprovarà alguns dictàmens de tràmit com ara l’inventari de camins públics com a patrimoni municipal, la regularització de diferents llocs de treball i les novetats en les bases per a la catorzena edició dels premis Nous Professionals 2019 que se celebra a finals de curs. El pla parcial sobre la Masia Egara no va passar el tràmit de la Comissió i per tant ha quedat ajornat de l’ordre del dia. El ple corresponent al mes de gener té 25 punts, dels quals 12 són propostes de resolució.