Prodis i Fupar participen en la protesta a la Conselleria per garantir els seus llocs de feina

Prodis i Fupar han traslladat aquest dimarts a Barcelona la seva defensa del model d’inserció laboral i la lluita per garantir la continuïtat dels serveis assistencials per a les persones amb discapacitat i especials dificultats. Ho han fet com a membres de l’Associació empresarial d’economia social, que ha mobilitzat més de 4.000 persones davant la Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies.

Alerten de la manca de solucions sobre finançament públic i reclamen 40 milions d’euros per salvar els serveis d’atenció a persones amb discapacitat i més de 10 mil llocs de feina. Des de Femarec avisen que ja perillen ja 1.600 llocs de treball aquest any.

Mitjançant la protesta a Barcelona, les entitats terrassenques Prodis i Fupar se sumen a la petició que la Generalitat assumeixi el lideratge per trobar aquestes solucions urgents i necessàries.

El secretari general de Treball, Josep Ginesta, que els ha rebut al vestíbul del departament, els dóna suport, però no ha concretat res i també ha parlat ja de pèrdua de llocs de feina.

Les entitats reclamen al govern central que incrementi els ajuts a Catalunya, ja que és on treballen el 23% de les persones amb discapacitat de tot Espanya, però en canvi només rep el 16 per cent dels ajuts.