Primera Pedra Vapor De Prodis 2

Prodis i l’advocat Joan Carles Querol, Premis Drets Humans del Col·legi d’Advocats

El Col·legi d’Advocats atorgarà els VIII Premis Drets Humans a l’advocat Joan Carles Querol i a Prodis. Joan Carles Querol Allepuz ha merescut el Premi a l’Advocacia Compromesa. Lletrat de llarga trajectòria i especialitzat en el dret d’estrangeria, assessora a persones que es troben en situació administrativa irregular i amb unes condicions socials de vulnerabilitat.

El Premi a la Solidaritat, aquest ha recaigut en la Fundació Prodis, entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre, amb 62 anys d’existència i dedicada a promoure els drets i els deures de persones amb discapacitat intel·lectual, paràlisi cerebral o malaltia mental.

D’altra banda, en el decurs d’aquest acte, organitzat per la Comissió de Drets Humans de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa (ICATER), es lliurarà com cada any el Diploma de Justícia Gratuïta, en aquesta ocasió a la lletrada Encarna Ortega Ros com a reconeixement a la seva dedicació al Torn d’Ofici. En el decurs de l’acte s’inclourà una xerrada a càrrec de la periodista Esther Lázaro, directora i guionista, entre d’altres, del documental “Els nens de la Riuada del 62”. I, per últim, hi haurà una intervenció musical a càrrec de Roc Alemany i Emma Serrasolses, al violí i al violoncel.

L’acte, organitzat per la Comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats, tindrà lloc el proper dia 16 de desembre, a partir de les 18.30 hores, a la Masia Freixa de Terrassa