Prodis inaugura El Vapor

Prodis ja té enllestida la nova seu, es tracta de El Vapor de Prodis, un equipament que facilitarà el dia a dia en l’assistència i la promoció integral de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, trastorn mental i paràlisis cerebral. Una antiga nau, una fàbrica tèxtil d’inici del segle XX al nord del barri de Ca n’Aurell de Terrassa, amb més 4.500 metres quadrats oberts a tota la ciutadania. Dissabte va presentar-se en una cerimònia íntima i amb representants de les diverses institucions que han fet possible aquesta nova seu.

Unes noves dependències que facilitaran el dia a dia a la tasca que fa la fundació privada en unes instal·lacions que compaginaran la funcionalitat i la protecció del patrimoni històric.

La nova seu gaudirà de diversos espais destinats a la restauració, la formació en hostaleria, un centre ocupacional, un centre per a persones amb paràlisi cerebral, àrees dedicades a les arts i la comunitat, un teatre, una botiga, un mercat d’economia social, una àgora i així com diferents espais enjardinats i espais exteriors.

Amb el Vapor de Prodis es tanca una etapa protagonitzada per les instal·lacions del centre de Reina de la Pau, un espai on feia més de 25 anys que s’acollien els serveis de Prodis.