PRODIS porta divendres la cantant Beth al Centre Cultural

Aquest divendres 22 de novembre actuarà al centre cultural la televisiva cantant Beth Rodergas, en el concert que cada any la Fundació PRODIS ofereix a la ciutat. La de Súria oferirà una actuació íntima, en petit format, acompanyada al piano per Mateu Peremiquel, que ja l’ha acompanyat en els seus darrers concerts.

La multifacètica cantant alternarà composicions pròpies amb música moderna o versionant els grans clàssics. Aquesta és la quinzena edició del concert que cada any ofereix Prodis, en resposta a la col•laboració de la ciutat per tirar endavant tots els seus projectes amb les 400 persones que atén habitualment.

Beth va saltar a la fama a través del programa de televisió Operación Triunfo. Des d’aleshores la cantant ha fet concerts i ha públicat discos d’estils musicals diversos. Després d’impulsar una marca de roba infantil i publicar un recetari de cuina tradicional, arriba a Terrassa en un concert que ja ha presentat en diverses ciutats catalanes. En l’actualitat la cantant de Súria està ultimant un nou disc que sortirà el 2020.