Prodis posa en marxa una cafeteria al Mercat de la Independència

Aquest dimarts ha començat a funcionar al Mercat de la Independència el nou projecte de Prodis. És el bar-cafeteria La Trama i és el primer establiment hostaler de Terrassa que ofereix un servei amb persones amb discapacitat. Són una dotzena d’usuaris que, en els últims mesos, s’han format com a ajudants de cambrer i que s’aniran tornant en grups de dos a tres, sempre acompanyants d’una coordinadora. Durant tot aquest mes de novembre, La Trama funciona “en pràctiques”.

Una L ho adverteix al capdavant de l’espai. Per això, aquests dies s’aplica el sistema de taquilla inversa per a la clientela. La inauguració oficial serà el 3 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Prodis disposa d’una cantina per als treballadors i treballadores de la fundació, on ja han pogut fer pràctiques de forma interna. Però posar-se al capdavant de La Trama ha generat nervis els dies previs.

A La Trama se serviran begudes i entrepans i tindrà la particularitat que, cada setmana, oferiran productes d’una parada diferent del mercat.

Amb aquest projecte, Prodis vol crear un espai on donar oportunitats a aquelles persones amb diversitat funcional, fer veïnatge i comerç just.