Foto Fp 1

PRODIS, premi #FPCAT 2022 a la contribució a la formació professional

PRODIS ha rebut aquest dijous un guardó dels Premis #PFCAT, que aquest any celebren la seva IV edició. Els guardons els dona el Consell de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya (CFPCAT) i reconeixen les bones pràctiques a la contribució a una formació professional de qualitat. La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, i el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, han lliurat els guardons. L’acte també ha comptat amb la presència del president del CFPCAT, Fabian Mohedano Morales.

En total s’han lliurat 14 guardons en reconeixement a les bones pràctiques de quatre centres formatius, quatre empreses i entitats, quatre persones professionals, un centre formatiu per la entitat de recerca i una persona formada en FP.

PRODIS Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca ha rebut el guardó a bones pràctiques als centres formatius, de reconeixement d’experiències notables dutes a terme per centres que imparteixen formació professional de l’àmbit educatiu i de l’àmbit de l’ocupació. També han estat premiats el CETT -Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, Fundació Eduard Soler (Ripoll) i l’Institut d’Aran (Vielha e Mijaran).