Prodis traslladarà a la tardor a Torresana el servei d’habitatges tutelats

La Fundació Prodis ha fet pública la memòria del 2018 on detalla la feina feta com a centre ocupacional i centre especial de treball, així com les activitats comunitàries i socials.

L’any passat Prodis va atendre 482 persones: 201 als serveis d’atenció diurna, 100 al servei d’habitatge, 104 a serveis laborals i 77 a esports. Tot plegat, amb un equip de 150 persones.

Prodis destaca que la pujada del salari mínim interprofessional ha estat una bona notícia però que no ha anat acompanyada del suport econòmic de les administracions, fet que els ha deixat en una situació molt complicada.

Aquest 2019, un dels principals reptes de la fundació afecta el seu servei d’habitatges tutelats, amb el trasllat de les persones que han viscut al carrer Wilson durant 20 anys i que a la tardor es mudaran al barri de Torresana.

Tot això ha permès fer una reorganització de les persones que Prodis té a les llar-residència, incloent un centre d’atenció diürrna d’envelliment, la convivència entre perfils diversos pel que fa a l’autonomia de la persona i un projecte d’entorn comunitari.