Profunda renovació d’un Terrassa FC femení que incorpora onze cares noves

Canvi profund a la primera plantilla femenina del Terrassa FC, amb l’objectiu de reforçar l’equip de Víctor Vera en la seva nova aventura a la Primera Divisió Nacional. Fins a onze fitxatges ha fet de moment el club egarenc. Els dos últims, fets públics aquest dilluns, són l’exportera del RCD Espanyol Irina Torrent i la lateral Marta Campanales, procedent del Levante Las Planas. La defensa barcelonina, però, ha desenvolupat tota la seva carrera al CE Sant Gabriel, on ha militat per espai d’onze temporades.

Amb anterioritat s’han fet oficials les incorporacions de les migcampistes Laura Marcet i Marta Alegre, de l’Igualada, Laura Caballero, del Fontsanta Fatjó, i Lydia Rodriguez, del filial de l’Espanyol; les davanteres Julia Cerdán i Míriam Sánchez, procedents del CF Damm i del Pallejà, respectivament, la també central del Pallejà Samantha Lozano, la defensa Noah, del Manu Lanzarote, i la lateral esquerre Mar Mazuecos, que aquesta dues darreres temporades ha defensat la samarreta del CE Sabadell.

A aquestes onze incorporacions s’han d’afegir les nou renovacions que ha efectuat el Terrassa. Així doncs el primer equip femení, que precisament ha arrencat aquest dilluns la pretemporada, està integrat, de moment, per 20 jugadores. Per endavant quatre setmanes per posar tot l’engrenatge a punt de cara al seu debut en la categoria de bronze del futbol femení estatal. Serà el 15 de setembre, a l’Estadi Olímpic, davant l’Igualada.