Programació especial de Festa Major a Canal Terrassa

Canal Terrassa oferirà tres programes de Festa Major en directe i una programació especial sobre tots els actes d’aquest cap de setmana. La televisió local instal·la dos punts de trobada al Portal Nou i a la Rambla a l’alçada del carrer Ireneu, amb una exposició de cotxes híbrids i elèctrics dels seus patrocinadors Mazda CSM Group.

La programació especial arrenca en directe aquest divendres a partir de dos quarts de vuit des del Raval de Montserrat amb l’inici de Festa Major i el descobriment del Capgròs de l’Any. Un programa que es podrà tornar a veure a dos quarts d’onze de la nit i dissabte a les 10 i a les 4 de la tarda.

Diumenge es farà en directe un programa especial a les 11 del matí sobre la sortida d’Ofici de Festa Major i la Diada Castellera que s’emetrà íntegre poc abans de dos quarts d’una del migdia. Les emissions d’aquests directes es complementen amb una programació especial amb reportatges sobre els diferents concerts i activitats que es faran durant tot el cap de setmana.

Un servei que farà arribar la Festa Major a cada casa, sobretot per aquelles persones que no poden participar-hi presencialment.