Prop de 2.000 alumnes han participat en els tallers de la Fundació Fupar aquest darrer curs

En la seva aposta per una educació integradora, inclusiva i oberta a tothom, la Fundació President Amat Roumens – Fupar ha organitzat durant el 2017 un seguit de tallers destinats a nens i nenes d’escoles de Terrassa i rodalies amb la finalitat de compartir diferents experiències amb membres de l’entitat.

Fupar en fa un balanç positiu, amb una participació de 32 centres d’escola bressol, d’educació infantil, primària i secundària, que han assistit a les activitats de “La màgia del tió”, “el Tastet de Primavera” i “Com es treballa a la Fupar?”. Enguany, 60 persones amb diversitat funcional intel·lectual han participat activament en el lideratge de les diferents activitats, organitzades dins el marc de l’acord de col·laboració entre la Fundació Fupar i BBVA.

Els tres tallers formen part del programa d’activitats que organitza el Centre Ocupacional de Fupar amb la voluntat de projectar-se a la ciutat i de compartir de manera propera i càlida les capacitats de les persones amb diversitat funcional intel·lectual.

Amb aquesta proposta didàctica, l’entitat obre les seves portes als ciutadans més petits i aposta per una educació que generi un retorn social i que treballi en xarxa per un futur social compartit.