Prop de 2.000 persones i gairebé 100 empreses han participat aquest cap de setmana als Corporate Games

Gairebé 100 empreses i prop de 2.000 persones han participat aquest cap de setmana als Corporate Games, els jocs esportius que uneixen empresa i esport com a un binomi indivisible.

Els dies 13, 14 i 15 de setembre la nostra ciutat ha estat escenari de competicions en disciplines molt diverses, des de ciclisme fins a hoquei o bàsquet.

Els Corporate Games van celebrar-se per primera vegada l’any 1988 i des d’aleshores països com Turquia, Austràlia o el Japó els han acollit. A Espanya, Terrassa ha estat la primera seu i, durant tres dies, companys i companyes de feina han passat a ser membres d’un equip esportiu.

Durant aquests dies no tot ha estat practicar esport. Totes les persones participants han compartit també moments de festa i celebració, com la desfilada d’inauguració que va recórrer els carrers del centre de la ciutat i la Games Party, una festa al Recinte Firal que es va allargar fins a la matinada.

En definitiva, un esdeveniment que conjuga esport, networking i activitat cultural i turística per generar sentiment de pertinença entre empreses.

En l’apartat de corporacions i institucions, va resultar guanyador l’Ajuntament de Terrassa, que a més era qui va aportar més atletes a la competició. Mossos d’Esquadra va quedar en segon lloc.

Quant a les empreses, Circutor és la guanyadora absoluta, per davant de FCC-Medi Ambient, CIRSA, Accent Social i Mediapro.