Més de 3.500 persones han presenciat el partit d’anada del play-off a l’Estadi Olímpic

Ambient de les grans ocasions el que es respirava minuts abans de les sis de la tarda a l’exterior de l’Estadi Olímpic. La crida que havia fet el club ha tingut efecte i més de 3.500 persones han donat suport a l’equip, superant així l’assistència del play-off de la temporada passada contra l’Ontinyent. L’afició era optimista i confiava en la victòria del conjunt de Cristian García.

La Tribuna presentava una excel•lent imatge, així com la zona de General. Que no era un partit qualsevol també es podia comprovar mirant la llotja, amb l’alcalde, Alfredo Vega, i la presència de diferents membres de la corporació municipal. El Mar Menor no ha arrossegat molts seguidors, però el seu comportament ha estat excel•lent i l’esportivitat ha regnat amb l’afició local.

Al descans el Terrassa ha volgut retre un homenatge als Terrassa Reds, pel títol de lliga aconseguit, així com a l’Handbol Terrassa, que després de molts intents ha assolit l’ascens de categoria. L’aficionat ha vist el partit controlat a la segona meitat i amb l’1 a 0 confia que a Múrcia el Terrassa passarà a la següent eliminatòria.