Proposta de segon grau per a Josep Rull i la resta de presos independentistes

Segon grau pels 9 presos independentistes. Aquesta és la proposta que han anunciat aquest matí les juntes de tractament dels centres penitenciaris Mas d’Enric Lledoners i Puig de les Basses.

El segon grau permet sortir de permís 36 dies cada any si s’ha complert una quarta part de la condemna, i si el pres té feina fora de la presó pot gaudir d’un règim força obert .

El Centre Penitenciari Lledoners s’ha pronunciat en relació amb Josep Rull, Joaquim Forn, Oriol Junqueras, Jordi Turull, Raül Romeva,Jordi Cuixart i Jordi Sànchez; el Centre Penitenciari Mas d’Enric en relació amb Carme Forcadell; i el Centre Penitenciari Puig de les Basses, en relació amb Dolors Bassa;
Les juntes s’han reunit simultàniament, amb l’objectiu de poder-ne informar, alhora, amb transparència i sense interferències.

A partir d’avui, s’obre un nou període màxim de dos mesos perquè el Servei de Classificació estudiï el conjunt de les propostes Un cop resolta, la classificació s’haurà de revisar en un termini màxim de mig any.