Propostes culturals i lúdiques per dinamitzar el comerç del centre aquest Nadal

Ja fa dies que el Nadal es respira als carrers de la ciutat. Des d’aquest dijous comencen dues novetats de la Campanya Terrassa és Nadal.

D’una banda, ja es pot visitar la Fira de Nadal Sostenible. La plaça Nova ofereix, fins al 4 de gener, un ampli ventall d’activitats per promoure el comerç local, la sostenibilitat, la reducció de residus, i l’educació ambiental.

El Gremi d’Hostaleria, en col·laboració amb l’Ajuntament, ha programat gran varietat de propostes d’entreteniment per a totes les edats. Algunes de les activitats més rellevants inclouen tallers creatius per als més petits, un tren dels somnis i fins i tot concerts.Tot, en un ambient festiu acollidor i familiar, envoltat de decoració nadalenca.

D’altre banda, aquest dijous s’enceta el festival Al centre és Nadal que s’allargarà fins el 30 de desembre. Es tracta d’una nova iniciativa impulsada per Terrassa Centre, també compta amb el suport de l’Ajuntament, que vol convertir diferents  espais del centre de la ciutat en un pol d’atracció per les famílies durant aquestes festes.

Festival El Centre Es Nadal

Així, els Jardins de la Casa Alegre, el Passeig comte d’Ègara, la plaça de la Torre del Palau, la plaça de Salvador Espriu, i el carrer Cremat seran l’escenari d’espectacles i activitats a l’aire lliure i gratuïtes com jocs, instal·lacions, tallers i propostes itinerants.

Aquestes dues noves, iniciatives s’inclouen en un programa d’activitats lúdiques i culturals que reforcen el dinamisme del sector associatiu i comercial de Terrassa.