Prorrogar la bona dinàmica de resultats, objectiu del CP San Cristóbal en la seva visita al líder

Molt a guanyar i poc a perdre. Amb aquesta premissa el San Cristóbal visita diumenge el líder, el Prat, amb l’objectiu de fer un bon partit i mantenir la dinàmica de les tres darreres jornades. Els parroquials han sumat 7 dels últims 9 punts possibles, derrotant equips contrastats en la categoria com l’Europa o el Figueres.

Això els ha permès instal•lar-se en la zona tranquil•la de la classificació, novens amb 8 punts. El conjunt d’Oliver Ballabriga ha guanyat en confiança i ho vol aprofitar en la seva visita al Municipal Sagnier, tot i que és conscient de la dificultat d’aquest partit. El Prat, que no coneix encara la derrota ni ha encaixat cap gol, ve de guanyar 2 a 0 el Castelldefels.

Per aquest partit, el tècnic del San Cristóbal manté la baixa d’Almirall, a la qual s’afegeix Hassen, per sanció. Marc Vilajosana ja s’entrena amb l’equip, mentre que Karim, Mario i Edu arrosseguen molèsties. Qui no continua és Adri Ruiz, que s’ha desvinculat del conjunt parroquial per fitxar pel Gavà.  Alejandro Fernández Pérez serà l’encarregat de dirigir aquest partit, que començarà a les dotze del migdia i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.