Protesta davant la comissaria de la Policia Nacional per la detenció d’un membre del CDR de Terrassa

Una trentena de persones s’han concentrat aquest dimarts a les 11 del matí davant la Comissaria de la Policia Nacional per protestar contra una nova detenció del terrassenc Cesc Martínez, membre del CDR de Terrassa.

Durant la protesta s’ha tallat el trànsit al carrer Baldrich i s’han cridat consignes per demanar la llibertat immediata del detingut. Els concentrats han explicat que 4 policies nacionals encaputxats han detingut Martínez a les 10 del matí i se l’han emportat a Barcelona, a la Comissaria de La Verneda, acusat, presumptament, de delictes contra l’exercici dels drets fonamentals, desordres públics i amenaces.

La detenció d’aquest dimarts té a veure amb fets ocorreguts durant la primera manifestació convocada pel sindicat Jusapol a Barcelona, el passat 29 de setembre.

Passats uns 15 minuts, s’ha desconvocat aquesta acció davant la comissaria local i tots els manifestants s’han desplaçat a Barcelona.

La primera detenció de Martínez es va produir el passat 26 d’octubre per haver participat en el bloqueig del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya el 23 de setembre. A banda d’aquest terrassenc hi ha una altra persona detinguda amb els mateixos càrrecs que resideix a Barcelona . La investigació continua oberta