Prova de foc per al Terrassa FC en el seu debut a l’Olímpic

L’Estadi Olímpic Municipal viurà aquest diumenge l’estrena lliguera del Terrassa FC davant la seva afició. El rival per a aquesta ocasió serà d’entitat, i és que el Centre d’Esports L’Hospitalet es perfila com un dels clars candidats a lluitar per les primeres posicions.

L’equip de Cristian García mirarà de seguir en la bona línia, després d’obtenir els tres punts en la primera jornada de Lliga al camp del Sants. Tot i aquest bon començament, l’entrenador local és crític i admet que el joc del seu equip haurà de millorar per afrontar el partit d’aquest diumenge contra l’Hospitalet amb garanties.

En un grup 5 de la Tercera Divisió format aquest any per 21 equips, els de Cristian Garcia debutaran a casa contra un rival que va descansar en la primera jornada de Lliga. Per a Òscar Imaz, aquest serà un partit especial. I és que el migcampista lleidatà de 28 anys, s’ha incorporat aquesta temporada a les files del Terrassa procedent de l’Hospitalet.

Cristian García podrà disposar de tots els efectius de la plantilla per a aquest important compromís. Un partit que serà arbitrat pel colegiat Juan Manuel Martín Varas, del Baix Llobregat, i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa diumenge a partir de les 8h del vespre.