PSC i Ciutadans demanen la dimissió de Jordi Labòria com a president del Consell de Govern del CST

Els grups municipals de Ciutadans i el PSC demanaran a l’alcalde que traslladi al Consell de Govern del CST la petició de dimissió del seu president, Jordi Labòria. Els dos partits faran la demanda en el proper ple extraordinari per a esclarir el possible favoritisme en l’administració de les vacunes sobrants del Consorci Sanitari de Terrassa. Des de les files socialistes i taronges es justifica aquesta petició “després de les reiterades demandes d’informació desateses“.

La publicació a la premsa, a finals de gener del 2021, que un exmembre del Consell del Consell de Govern del CST s’havia vacunat saltant-se l’ordre a l’Hospital de Terrassa ha motivat aquesta acció conjunta dels dos grups de l’oposició a l’Ajuntament de Terrassa.

El portaveu de Ciutadans Terrassa, Javier González, ha exposat que “ja han passat més de tres mesos des de que van passar els fets i es va sol·licitar la informació” i ha senyalat que “l’equip de govern té el deure de transparència, accés a la informació i bon govern que s’ha de presumir per a totes les administracions públiques i els seus responsables, ja siguin polítics o institucionals”.

Per la seva banda, el portaveu dels socialistes, Marc Armengol, ha recordat que “el govern municipal va deixar a l’oposició sense representació al Consell de Govern del CST a l’inici del mandat, tot i l’ampliació de representants del consistori de 2 a 4 membres”.

Ambos partits assenyalen que la ciutadania reclama que es tingui cura del procés de vacunació, un procés que, tal i com exposen, “ha de respondre estrictament a criteris de priorització, tal i com dicten les autoritats competents”.

Per aquest motiu han lamentat que el President i màxim responsable institucional del CST es mostri “renuent a donar explicacions publiques” i insten a l’alcalde de Terrassa a traslladar al CST la petició de dimissió del President del Consell de Govern del Consorci Sanitari de Terrassa.