PSC i Ciutadans proposen que l’òrgan instructor del ‘cas Boladeras’ sigui la Diputació

Nou debat polític al voltant del cas Boladeras. La Comissió Informativa de Serveis Generals i Govern Obert havia d’aprovar l’elevació al Ple l’expedient de la pressumpta vulneració del Codi Ètic per part de la regidora de Cultura, Rosa Boladeras.

Des de l’oposició, però, PSC i Ciutadans no estaven d’acord amb l’informe adjuntat, elaborat pels serveis tècnics de l’Ajuntament, tal i com es va demanar en la darrera Comissió de Transparència. Aquests dos grups municipals volen incloure també, com a informe vinculant, el de la Síndica Municipal i no veuen amb bons ulls que l’òrgan instructor del cas sigui el mateix Ajuntament: proposen que ho sigui la Diputació de Barcelona.

El president de la Comissió, Isaac Albert s’ha queixat que l’oposició hagi volgut atiar un debat que, ha dit, ja es va tenir en la comissió de transparència.

Finalment l’expedient sobre la possible vulneració del codi ètic per part de Rosa Boladeras s’ha elevat al Ple, però de ben segur que en el propers dies hi haurà esmenes i, també, un nou debat al voltant d’aquest cas.