Ple Ordenances Novembre

PSC i C’s demanen que el Ple torni a ser presencial davant l’aixecament de les restriccions socials

Els dos principals partits de l’oposició, PSC i Ciutadans, han sol·licitat que la reunió del Ple Municipal que se celebrarà aquest divendres es faci de manera presencial. L’oposició ha fet aquesta petició després que el Govern de la Generalitat hagi anunciat l’aixecament de les restriccions socials a causa de la pandèmia.

D’aquesta manera, socialistes i Ciutadans consideren que no hi ha cap motiu per celebrar el Ple de manera telemàtica, tal com va imposar el Govern Municipal a la darrera Junta de Portaveus: “Creiem que en un moment on no hi ha restriccions d’aforaments per a la ciutadania en cap àmbit, els partits polítics tenim l’obligació d’estar presencialment al Saló de Plens”.

L’oposició considera que és plenament incoherent que hi hagi empleats municipals que hagin de treballar presencialment al seu lloc de treball, i que al mateix moment els polítics estiguin a casa seva. El PSC i Cs afirmen que Ballart es troba més còmode darrera d’una pantalla d’ordinador quan s’han de debatre assumptes d’importància per a Terrassa, però en canvi no té cap problema en rebre a desenes de nens i nenes al Saló de Plens durant la mateixa setmana que vol que el Ple sigui telemàtic.

Els principals partits de l’oposició creuen que el Ple Municipal es podria celebrar de manera presencial sense cap problema, a més tenint en compte que tots els regidors i regidores del Consistori estan vacunats i que la variant òmicron no comporta símptomes greus en la gran majoria dels casos. Els portaveus d’ambdós partits han fet la sol·licitud a la Junta de Portaveus però denuncien que el Govern continua en silenci.