Punt i final del 38è Festival de Jazz de Terrassa amb una energètica cloenda

El 38è Festival de Jazz de Terrassa ha posat el seu punt i final aquest cap de setmana. Després de gairebé 20 dies de música a la ciutat, el Festival s’ha acomiadat amb una cloenda energètica a càrrec del trio internacional de Dean Brown amb l’hipnòtic bateria Dennis Chambers i el jove baixista Hadrien Feraud a la Nova Jazz Cava.

La triple formació liderada pel guitarrista i compositor d’origen francès Dean Brown es va forjar ara fa una dècada i ha anat evolucionant fins a consolidar-se com una electritzant combinació de músics. Tot plegat, un concert intens i emocional per tancar un exitós Festival.

Les últimes notes del Festival també han sonat a blues. Bernard Allison i la seva banda de luxe han tocat el seu nou treball “Let it Go!”. L’àlbum mostra la maduresa que confirma Allison, digne successor del seu progenitor Lutther Allison, com un gran representant del blues contemporani.

Finalment, els concerts a l’aire lliure s’han acomiadat amb el quintet femení Wom’s Collective a la plaça Vella. La banda, liderada per la baterista i compositora Laià Fortià i la cantant, pianista i compositora Clara Luna ofereix una proposta amb una finalitat clara: unir el talent femení per reivindicar el poder creador de les dones a través de la música.