Punt insuficient, però meritori de l’Sferic davant del Cerdanyola a l’OK Lliga Femenina (2-2)

L’Sferic continua donant símptomes de recuperació a l’OK Lliga Femenina. Dissabte va empatar a 2 contra el cinquè classificat, el Cerdanyola, un punt que serveix a les de Joan Solé per atrapar el Reus Deportiu. Ara tots dos equips, que ocupen les dues últimes posicions, sumen 7 punts, amb la salvació a 11.

El partit no va començar gens bé per als interessos egarencs, ja que en el primer minut les visitants es van avançar amb un fort xut de Gemma Solé. Però la reacció de l’Sferic va ser immediata i abans del descans va capgirar el marcador. Maria Igualada va establir de nou l’equilibri en recollir un refús de la portera del Cerdanyola al xut de Laura Valverde. I tres minuts més tard, a la sortida d’un falta, Aida Antón va sorprendre la defensa visitant per darrere de la porteria per avançar el seu equip. Noelia de la Peña, amb una gran aturada, va evitar l’empat abans del descans en un mà a mà amb Solé.

El segon temps va començar amb un clara acció de gol per al Cerdanyola, però Vanessa Garcia va enviar al travesser una falta directa. Valverde també va poder marcar en un contracop, però del possible 3 a 1 es va passar a l’empat a 2, quan Laia Pera recollia una bola morta per batre de La Peña. L’Sferic, però, no va perdre la fe i va crear ocasions per emportar-se el triomf en el tram final del partit, però la falta de punteria, el pal i l’actuació de la portera visitant ho van evitar.

La propera jornada l’Sferic visita el Reus, amb l’obligació de guanyar si vol aspirar encara a salvar la categoria.