Q Sport adquireix l’Star’s Gym Padel Club de Parc Vallès i en permet la seva continuïtat

Q Sport ha adquirit el gimnàs Star’s Gym Padel Club i n’assegura la seva continuïtat. Aquesta operació arriba després d’una etapa difícil del gimnàs ubicat a Parc Vallès, molt afectat per les restriccions imposades per la pandèmia. La situació va fer inviable seguir amb les activitats i els propietaris van anunciar el seu tancament per al 30 de setembre, amb un comunicat que es va enviar als més de 1.000 socis de l’entitat. La massa social va reaccionar intentant evitar el tancament i fins i tot es va obrir una petició a Change.org.

L’1 d’octubre, però, el gimnàs anunciava per les xarxes socials que seguia amb les activitats de manera gratuïta per als socis.

Amb la compra de Q Sport el gimnàs pot seguir endavant. La cadena de gimnassos ha comunicat que “Q sport ha presentat el seu nou slogan de marca “viu el teu moment” on vol transmetre la voluntat de continuar amb la premissa d’una gestió eficient i adequada, enfocada a que els seus abonats i clients puguin gaudir de l’activitat física, l’esport i la salut amb les darreres tendències i tecnològies sense perdre un tracte proper i cordial.

Q Sport té ara dos gimnassos a Terrassa, el de Parc Vallès i el del carrer Sant Gaietà, sumant més 14.000 metres quadrats. L’empresa ha assegurat que permetrà als seus abonats anar a qualsevol dels dos centres.