Qollunaka estrena ‘Cyr@no’ a la Sala Crespi aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana la companyia Qollunaka estrenarà Cyr@no. Es tracta d’una adaptació d’Òscar Garcia de l’obra Cyrano de Bergerac, d’Edmond Rostand. L’obra que s’emmarca en el cicle de primavera de la Sala Crespi del Casal de Sant Pere, es representarà dissabte a les 8 del vespre, i diumenge a les 6 de la tarda.

Garcia protagonitza i codirigeix, juntament amb Ester Batlló aquesta adaptació que trasllada l’acció a l’actualitat. Concretament a la redacció d’un diari on les notícies estan marcades per un  conflicte armat, com el que s’esta vivint a Ucraïna.

A l’escenari l’acompanyaran una dotzena d’actors i actrius, amb moltes cares noves que s’han incorporat recentment a la Qollunaka. Aquestes noves incorporacions han permès fer dos repartiments diferents per facilitar una futura gira arreu de Catalunya.

D’aquest Cyr@no destacar la seva complexitat tècnica. I és que el muntatge inclou projeccions audiovisuals acompanyades d‘un recull de grans poesies catalanes. Finalment, la banda sonora ha estat creada i interpretada pel pianista i compositor Pol Oñate. Els elements coreogràfics són obra de la coreògrafa Anna Alcázar.

[Font imatge: Qollunaka Grup de Teatre]