Qollunaka Porta 'cyr@no' A La Sala Crespi 2

Qollunaka porta ‘Cyr@no’ a la Sala Crespi dins del 49è Premi Ciutat de Terrassa de Teatre

La companyia de teatre amateur Qollunaka tornarà a representar a la Sala Crespi Cyr@no. Serà aquest diumenge 26 de març a les 18h, a la històrica sala del Casal de Sant Pere. Es tracta de l’adaptació  d’Òscar Garcia del clàssic Cyrano de Bergerac, d’Edmond Rostand, que el mateix Garcia protagonitza i codirigeix, juntament amb Ester Batlló. Es representarà dins del 49è Premi Ciutat de Terrassa de Teatre, però fora de concurs. Servirà per cloure aquest certamen que ha portat deu propostes escèniques de diverses companyies d’arreu de Catalunya.

Cyr@no es va estrenar el maig de 2022 i ja ha girat fins ara per Madrid, on es va representar dins de la VI Mostra de Teatre Català, Matadepera, Sant Feliu de Codines, Les Franqueses del Vallès i Castellterçol. 

Una dotzena d’actors de Qollunaka, porten a escena una obra que trasllada l’acció a temps actuals i a una redacció de diari. La representació inclou projeccions audiovisuals en directe, un recull de grans poesies catalanes, que acompanyaran les projeccions. La banda sonora l’ha  creada i interpretada pel pianista i compositor Pol Oñate. Els elements coreogràfics són obra de la coreògrafa Anna Alcázar.

[Fotos: Qollunaka]