Quart lloc del CN Terrassa a la Copa Catalana Infantil de natació

Les instal·lacions del CN Terrassa van acollir aquest passat cap de setmana la Copa Catalana Infantil i Alevina de natació, competició que reuneix els deu primers equips classificats de la lliga de la categoria.

En l’apartat infantil, el quadre egarenc va classificar-se en quarta posició en sumar 734 punts. Cal destacar la nedadora del CN Terrassa Amy Lee Tomás, que es va imposar en els 100 i 200 metres esquena. Els altres dos triomfs locals van correspondre a Jan Vilaseca, primer en 100 metres lliures, i Iris Ferrer, que es va alçar amb la victòria en 100 papallona. El podi va correspondre al CN Sabadell, campió amb 809 punts, seguit del CE Mediterrani amb 801 i el CN Sant Andreu, amb 744,50 punts.

En categoria alevina, el conjunt amfitrió va finalitzar vuitè amb 536 punts. Queralt Díaz va ser la integrant del CN Terrassa que va sobresortir, amb el seu triomf en els 200 metres estils i el tercer lloc en els 100 esquena. Els tres llocs del podi van correspondre al CN Sant Andreu, primer amb 897 punts, seguit del CN Sabadell i del CN Sant Feliu, amb 769 i 755 punts, respectivament.

Copa Catalana Alevina

L’equip aleví del CN Terrassa va finalitzar en vuitè lloc