Quarta cursa de les dones amb rècord de participants

Aquest diumenge s’ha celebrat la quarta cursa de les dones de Terrassa solidària amb Oncolliga. Aquesta edició ha tingut més de 2.200 participants, unes xifres que resulten un 60% més que l’any anterior i que converteixen aquesta cursa en una de les més importants i destacades de Terrassa.

La guanyadora d’aquesta cursa de 5.000 metres ha estat Maria Ruiz, del Terrassasports, amb un temps de 18 minuts i 47 segons superant la seva marca personal. Inna Lebedieva ha estat segona amb un temps de 19 minuts i 21 segons i Elisabet Colomer tercera amb 20 minuts de marca.

Però la cursa de les dones no tractava només de guanyadores, les participants s’hi han bolcat totalment per fer una bona causa i col·laborar amb Oncolliga. Totes elles s’ho han passat bé i han tingut un refrigeri al final de la cursa.

Des de la regidoria de polítiques de gènere es valora molt positivament la participació i la iniciativa, ja que permet fer protagonistes a les dones dins l’esport, una acció molt necessària. L’abanderada de la cursa ha estat la nedadora Sarai Gascón, que no ha pogut assistir a la cursa.

Activitats

Durant tot el cap de setmana s’han programat diferents actes paral·lels a aquesta cursa. L’Hotel Don Cándido ha estat l’escenari que ha centrat la majoria d’activitats.

A més de la tradicional Fira de la Corredora, on les atletes podien recollir els seus dorsals i la samarreta commemorativa, també ha estat el lloc escollit per fer conferències, concerts, una desfilada de moda de la col·lecció de Rosa Maria Sanahuja i actuacions musicals.