Quarta jornada solidària contra el càncer infantil a l’Institut Terrassa

Perruqueria, estètica, maquillatge, xocolatada, venda d’articles i, fins i tot, alimentació. Són les activitats d’aquesta quarta jornada solidària contra el càncer infantil a l’Institut Terrassa. L’objectiu és recaptar fons i destinar-los a l’Hospital de Sant Joan de Déu que té programes d’investigació i d’ajut per a infants i les famílies.

Els 200 alumnes dels cicles formatius d’aquestes especialitzats (FP bàsica, CFGM de perruqueria i estètica i CFGS d’estètica) realitzen aquests serveis a preus molt competitius i oberts al públic en general.

Aquest any, pràcticament tot el centre s’ha implicat en el projecte. Així, els alumnes de tèxtil i d’emprenedoria venen roba i complements de segona mà i, fins i tot, els professors han organitzat una paella solidària.

La iniciativa va néixer al curs 2016-2017, sempre al voltant del 15 de febrer, Dia Mundial contra el càncer infantil. En aquesta edició, els organitzadors esperen superar els 3.000 euros de la recaptació de l’any passat.

Paral•lelament, també es pot comprar material cedit per l’Hospital Sant Joan de Déu i tubulars de l’associació “MUA Solidaris” i altres entitats que lluiten contra aquesta malaltia o donen suport a la investigació.