Quarta posició per a Melani Costa als 400 metres lliures del Campionat d’Europa en piscina curta

Les nedadores del CN Terrassa Melani Costa i Evelyne Álvarez van tancar de forma brillant la seva participació al Campionat d’Europa en piscina curta que va celebrar-se al Royal Arena de Copenhaguen (Dinamarca) entre dijous i diumenge.

Diumenge, Costa va quedar-se molt a prop del podi en la final dels 400 metres lliures. La mallorquina va acabar quarta amb un temps de 4.04.47 en una cursa que va dominar l’hongaresa Boglarka Kapas, campiona amb 3.58.15, per davant de l’alemanya Sarah Koehler, plata amb 3.59.12. El bronze va correspondre a la nedadora de Liechtenstein Julia Hassler, que va aturar el crono en 4.02.43. Dissabte, la mallorquina, va tornar a nedar una final europea. Va aconseguir la setena posició als 200 metres lliures amb una marca d’1.55.81.

Evelyne Álvarez, als 200 braça

L’altra representant del club en la màxima cita continental, Evelyne Álvarez, també va rendir a un nivell altíssim. La canària va ser tercera en la segona sèrie dels 200 metres braça amb uns esplèndids 2.23.36, registre que la va situar en la vuitena plaça de les inscrites i que li hagués proporcionat l’accés a la final. No obstant, el reglament de l’Europeu només permetia la presència de dues nedadores per país a la final, places que van correspondre a Jessica Vall i Marina Garcia, que van establir el segon i el tercer millor temps en sèries.