Quatre atletes de la UA Terrassa reben les Beques García Bragado

Quatre esportistes de la Unió Atlètica Terrassa han rebut aquest dijous les III Beques García Bragado – OAFI – Kern Pharma, que ajuden a futures promeses de l’atletisme a desenvolupar la seva carrera esportiva. L’acte ha tingut lloc a la seu de la farmacèutica egarenca.

Els quatre terrassencs, que han rebut una beca de 600 euros, són Marc Enrique, Adrià Boyano, Jana Franch i Laia Morera. Tots quatre s’estan fent un nom en l’atletisme català en la seva especialitat i comencen a despuntar en Campionats d’Espanya. Busquen també el seu somni i seguir els passos de l’inesgotable talent de la UAT amb noms com els d’Àlex Pintado, Geena Stephens i la futura olímpica Cristina Montesinos. Un talent, però, que des del club egarenc es lamenta que acabi marxant fora.

Jana Franch, una de les quatre atletes becades

Els altres sis becats, dos d’ells amb discapacitat, pertanyen al club Tajamar de Madrid i al Javi Conde de Biscaia, que han agraït aquest suport per videoconferència. Aquest any s’ha reduït a deu els esportistes que han rebut la beca, però s’ha augmentat la quantia de la mateixa.