Quatre bandes musicals terrassenques participaran al LET’S Festival

El Let’s festival està organitzat per la Casa de la Música de l’Hospitalet i se celebrarà del 3 de març a l’1 d’abril. La proposta té la voluntat de consolidar el circuit de música en directe, donant el suport a nous espais amb una llarga trajectòria, que són una de les fortaleses culturals des de l’àmbit privat.

Hi participaran les formacions musicals egarenques Bounties, Secundaria, Galgo Lento, i Fotos de la novia a les sales més emblemàtiques de l’Hospitalet.

 

Unnamed (4) Unnamed (2)

Bounties actuarà el divendres 11 de març a l’Espai Zowie en conjunt amb la banda SHEGO. Van ser el grup incubadora de la Casa de la Música de Terrassa l’any 2019. El dissabte 12 de març actuaran al mateix escenari el grup Secundaria, que també seran al Mercat de Música Viva de Vic gràcies a una beca de Suport a la Creació. Acompanyaran al grup AXOLOTES MEXICANOS. Tot seguit, el divendres 18 de març actuarà a la sala Salamandra Galgo Lento alter-ego de Martí Galan amb la formació MANEL, que va ser becat l’any passat a KM.0, Gravació de Videoclip i Raw Sessions. Finalment, el divendres 25 de març el grup amb participació egarenca Fotos de la novia, que han obtingut la Beca de Gravació de Videoclip, actuarà a El Pumarejo.

Al llarg de tot el festival s’han programat un total de 43 bandes agrupades en 23 concerts. Entre els artistes que encapçalen el cartell es troben Depedro, Manel, El Columpio Asesino, Rigoberta Bandini, La La Love You, Joan Miquel Oliver, Daniel Sabater o La Bien Querida.

Unnamed (3)

Unnamed (1)