Quatre detinguts per un robatori en un supermercat

A pocs minuts de la 1 de la matinada d’avui dilluns, s’ha rebut una trucada a la central de comunicacions de la Policia Municipal informant que s’estava cometent un robatori amb força en un supermercat de la carretera de Rellinars, a l’alçada de la Plaça de la Cultura. Una patrulla s’ha personat al lloc i ha observat danys al supermercat i taques de sang al terra. Un testimoni ha informat als agents que havia vist sortir del comerç a dos joves, facilitant la descripció dels mateixos, indicant que havien fugit en un turisme per la carretera de Rellinars.

Una altra unitat de la Policia Municipal que es dirigia a la zona, ha localitzat un vehicle a la mateixa carretera que coincidia amb la descripció donada pel testimoni, procedint a seguir-lo, juntament amb una patrulla de Mossos d’Esquadra. El vehicle, que ha estat aturat al carrer de Monturiol, estava ocupat per quatre persones, tres homes i una dona, dos dels quals coincidien amb la descripció. A l’interior del vehicle s’han trobat eines, presumptament utilitzades per a cometre el delicte.

Al lloc dels fets s’hi ha personat un responsable del local, el qual ha mostrat als agents les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat, en les que s’observa a les persones realitzant el robatori. Aquestes han estat detingudes i s’instruiran diligències per un presumpte delicte de robatori amb força.