Quatre ferits, un d’ells greu, en tres accidents de trànsit aquest dimecres

Quatre persones van resultar ferides ahir a Terrassa en tres accidents de trànsit diferents. Només una d’elles, però, en estat greu: es tracta d’un motorista que va topar en un turisme a la confluència del carrer Ample amb el carrer d’Ègara, a les 20.31h. Segons informa la Policia Municipal, el motorista presentava dificultats per respirar i va ser traslladat en ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Aquestes imatges de Miki Romagosa recullen el moment on el ferit era pujat a l’ambulància per part dels sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques:

 

 

Pel que fa als altres tres ferits, de caràcter lleu, eren el resultat de dos accidents que havien succeït al matí. El primer, a les 7.13h, va ser la caiguda fortuïta d’una motocicleta amb dos passatgers, al carrer de Josep Tapioles a l’alçada del carrer de Huelva. Només un dels dos accidentats va resultar ferit lleu i se’l va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. El darrer accident va ser l’atropellament d’un vianant per part d’un ciclista al carrer de Fàtima amb el carrer de l’Estatut, a les 11.04h. Mentre que la persona atropellada es queixava de dolors i va ser traslladada a la MútuaTerrassa en ambulància, el ciclista va comunicar a la patrulla de la Policia Municipal que aniria a un centre hospitalari pels seu compte.

Tot i que aquests accidents són els únics que van provocar ferits, no són els únics incidents viaris d’ahir dimecres a la ciutat: la Policia Municipal va denunciar també dos conductors ebris. El primer va ser interceptat a les 19.12h després de detectar que circulava de manera erràtica per l’avinguda del Pintor Mir. No només presentava un índex d’alcoholèmia positiu, d’1’28mg/l, sinó que circulava tenint el permís suspès per part del Jutjat de Terrassa. L’altre cas va ser just una hora després a l’avinguda de la Lacetània. Un turisme va col·lidir contra un fanal i, quan els agents van arribar, l’home que hi havia al vehicle els va explicar que qui conduïa era la seva dona, la qual en aquell moment havia marxat a per un altre vehicle. La persona que havia informat d’aquest accident, però, havia declarat que el conductor era un home, de manera que, davant la contradicció, els agents van traslladar l’home a la Prefectura per realitzar-li les proves d’alcoholèmia. El resultat, dos positius, 0’56 i 0’55mg/l, els quals van propiciar l’obertura d’una investigació per delicte contra la seguretat del trànsit.