Corfbol Europeu Sub 21 Catalunya

Quatre integrants del CK Vallparadís, preseleccionats per al classificatori del Mundial 2023

Laura Tobaruela, Maria Garcia, Àlex Llovera i Jordi Vert són els quatre integrants del CK Vallparadís preseleccionats amb la selecció catalana de corfbol per participar d’aquí a tres setmanes al Campionat Europeu classificatori per al Mundial del 2023. El torneig es disputarà del 31 d’octubre al 5 de novembre a la ciutat turca d’Antalya. La llista elaborada pel seleccionador, l’egarenc Miquel Àngel Tobaruela, està formada per 20 jugadors i jugadores.

Els convocats ja estan participant activament en les diferents sessions d’entrenament realitzades fins ara. Aquesta preparació s’intensificarà amb noves sessions i partits amistosos que ajudaran a definir la llista definitiva de convocats. D’aquest torneig classificatori i del que també es disputarà a la República Txeca la setmana vinent sortiran les seleccions europees que disputaran el Campionat del Món 2023 a Xina Taipei.

Catalunya debutarà en el classificatori davant Suïssa el dilluns 31 d’octubre, en un torneig on també hi participen Turquia, Escòcia, Hongria, Gal·les i França.