Quatre medalles del CN Terrassa en les dues primeres jornades del Campionat d’Espanya de natació

El CN Terrassa ja suma quatre medalles al Campionat d’Espanya Open Absolut i Júnior, que s’està celebrant a les instal•lacions de Can Llong del CN Sabadell, després de la disputa de les dues primeres jornades.

Tres dels podis han arribat en la categoria absoluta. Dissabte Miguel Durán es va adjudicar el títol als 400 metres lliures, en imposar-se en la final a Marcos Rodríguez i Ferran Julià. L’extremeny del CN Terrassa es va quedar a només dos segons de la mínima per al Mundial de Corea i a dues dècimes del seu rècord d’Espanya.

Diumenge Melani Costa va obtenir la plata als 400 lliures, només per darrere de Mireia Belmonte. La sèrbia Anja Crevar va completar el podi. El tercer metall en categoria absoluta va arribar de la mà de Cristina Garcia Kirichenko, que va ser plata en la final dels 200 esquena. El títol va correspondre a Àfrica Zamorano, mentre que el bronze va recaure en Tamara Frías. La nedadora lleidatana del CN Terrassa també va rebre la medalla d’or en la categoria absoluta jove.

Pel que fa a la categoria júnior, cal destacar l’actuació de Ferran Siré. El nedador del CN Terrassa va adjudicar-se el títol en els 400 metres lliures, aconseguint la mínima per al Campionat d’Europa Júnior que se celebrarà a Kazan. El reusenc va aconseguir una segona mínima per a la màxima cita continental en les semifinals dels 200 papallona.

Melani Costa

Cristina Garcia Kirichenko

Ferran Siré