Quatre mil estudiants gaudeixen de l’esport en una exitosa edició del cros escolar

La Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa va acollir dissabte al matí una nova edició del Cros Escolar, que organitza el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa (CEVOT). Uns 4.000 estudiants de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius de diferents centres educatius de la ciutat i de la comarca van prendre part en les 18 curses, una xifra similar a la de l’any passat.

El circuit, com és habitual, va transcórrer dins i fora de la pista d’atletisme. Els participants, en funció de l’edat, van haver de completar un recorregut que oscil·lava entre els 600 metres, els més petits, i els 2,4 quilòmetres els de la categoria juvenil.

La classificació per equips va estar molt repartida. Dos centres van encapçalar el rànquing de victòries. L’Institut Montserrat Roig i l’escola Mare de Déu del Carme es van imposar en tres categories, mentre que l’escola L’Enxaneta va guanyar en dues. La resta de triomfs es van repartir en sis centres: instituts Can Roca, Torre del Palau i Mont Perdut i les escoles El Cim, El Vapor i Font de l’Orpina de Vacarisses.

Els més petits van rebre una medalla en acabar, amb el lema de l’edició d’enguany del cros, “L’esport ens fa somriure”, mentre que la resta de premis es lliuraran entre els cinc primers classificats de cada categoria i gènere. Aquestes distincions es repartiran en una festa que tindrà lloc aquest dijous 23 de novembre (18.30h) a la Plaça Vella.

Els guanyadors individuals per categoria van ser els següents: Laia Salamó (Tecnos, juvenil femení segon any), Emilio Giménez (Institut Les Aimerigues, juvenil masculí segon any), Jana Boguna (Escola Pia, juvenil femení primer any), Iker Briones (Institut Montserrat Roig, juvenil masculí primer any), Emma Llonch (Institut Montserrat Rogi, cadet femení segon any), Eric Torrico (Salesians Terrassa, cadet masculí segon any), Anne Crespo (Institut Escola Sala i Badrinas, cadet femení primer any), Jan Herrera (Tecnos, cadet masculí primer any), Martina Navarro (El Cim, infantil femení segon any), Julen Gil (UA Terrassa, infantil masculí segon any), Emma Mitjavila (Tecnos, infantil femení primer any), Gorka Lao (Institut Escola Sala i Badrinas, infantil masculí primer any), Julia Ordóñez (Creixen Terrassa, aleví femení segon any), Jordi Martorell (Vedruna, aleví masculí segon any), Nora Pérez (Institut Escola Sala i Badrinas, aleví femení primer any) i Blai Garcia (Escola L’Enxaneta, aleví masculí primer any).