Marnaton Barcelona (2)

Quatre ors del CN Terrassa al Campionat d’Espanya i de Catalunya d’Aigües Obertes

El CN Terrassa va assolir set medalles al Campionat d’Espanya i de Catalunya d’Aigües Obertes que va celebrar-se entre divendres i diumenge a l’Estany de Banyoles.

Jan Vilaseca va brillar en categoria infantil en penjar-se el bronze català sobre una distància de 5.000 metres amb una marca d’1h07’54”.

Jan Vilaseca

Jan Vilaseca, bronze en la prova catalana infantil (Font imatge: CN Terrassa)

Les altres sis medalles van arribar en categoria màster i sobre una distància de 3.000 metres. Sílvia Pagès va fer el doblet en +55 en imposar-se tant a nivell català com estatal amb un temps de 47’22”. També van repetir èxit Mario Guillén i Anna Serra, campions de Catalunya +40 i +20, respectivament, i medallistes de plata a nivell estatal.

Guillén i Serra, guanyadors de la Marnaton eDreams Barcelona

Mario Guillén i Anna Serra van repetir èxit en la Marnaton eDreams Barcelona celebrat dissabte. Guillén va imposar-se en la prova de 2.000 metres amb un temps de 23’08”. Serra va adjudicar-se el triomf en la prova de 4.000 metres amb una marca de 58’36”.

El CN Terrassa va aconseguir una tercera victòria, en el relleu mixt 4×500 metres sense neoprè. El quartet format per Roger Solé, Natàlia Bañó, Anna Serra i Jordi Bosch va aturar el crono en 25’52”.

Marnaton Barcelona (1)

Anna Serra i Mario Guillén, guanyadors de la Marnaton eDreams Barcelona