Quatre partits de suspensió a Nemanja Ubovic pels insults homòfobs a Víctor Gutiérrez

La Real Federación Española de Natación (RFEN) ha fet públic aquesta tarda que castiga Nemanja Ubovic amb 4 partits de suspensió. Al waterpolista serbi del CN Sabadell se li imposa la sanció pels fets succeïts en el partit del seu equip contra el CN Terrassa, en el qual va cridar “maricón” en dues ocasions Víctor Gutiérrez, waterpolista de l’equip egarenc.

El document de la RFEN recull que ha pres la decisió en “haver quedat com a fet provat que va proferir insults homòfobs” a Gutiérrez “durant l’acte protocolari de la salutació final dels equips”. La RFEN considera que el serbi “ha comès una infracció grave”.

El mateix Gutiérrez, que ja va condemnar els fets a través de les seves xarxes socials, ha compartit avui mateix el document en què la RFEN exposa els fets i la sanció, que inclou una multa de 200 euros ja que es tracta de la segona sanció de la temporada per al serbi, que va rebre una sanció lleu en un partit contra el CN Barcelona.

Aquí recollim les paraules que el propi Gutiérrez ha fet públiques al seu Instagram i la piulada en què celebra la decisió de la RFEN:


 

Notícies relacionades: