Dispositiu De Control En Un Establiment Situat A La Maurina Arre

Quatre persones denunciades en un control en un establiment

Policia Municipal i Mossos d’Esquadra han treballat conjuntament en dos dispositius aquest dimarts.

D’una banda han desplegat, un dispositiu de control pels conflictes i molèsties veïnals detectades en un establiment proper al carrer de Núria. La operació ha finalitzat amb un total de 28 persones identificades i quatre denunciades administrativament, tres de les quals per tinença d’haixix. A més una altra per tinença d’una arma blanca

Policia Municipal i Mossos continuen treballant per millorar la convivència i la seguretat a la ciutat. 

Al maig ja es va dur a terme una batuda policial en un establiment del barri. Va finalitzar amb tres persones denunciades per tinença d’estupefaents i una per tinença d’una arma blanca. El responsable de l’establiment també va ser denunciat llavors per no disposar d’assegurança del local. 

Un segon díispositiu conjunt de Policia i Mossos ha fet l’inspecció a dues naus ocupades situades al carrer de Murillo, a les proximitats dels carrers del Pare Llaurador i de Santa Maria de Mazzarello. L’operació s’ha dut a terme, arrel de queixes veïnals per problemes de convivència i seguretat. En el dispositiu s’han identificat a quatre persones que es trobaven a l’interior de la nau, i s’ha realitzar un reportatge fotogràfic de l’estat de l’immoble per fer-ne les gestions pertinents amb l’empresa propietària i el servei d’Urbanisme. I així, assegurar la nau i evitar possibles danys a les persones i els bens.

[Foto:Policia Municipal]