Queda suspesa la fase final de l’Euro Hockey League amb el Club Egara a la ronda de quarts

La «final Eight» de l’Euro Hockey League, que s’havia de disputar als Països Baixos el proper mes d’octubre ha quedat cancel·lada definitivament. En aquesta ronda, el Club Egara s’havia d’enfrontar al Mannheimer alemany, equip que dirigeix l’exentrenador de l’equip femení de l’Atlètic Terrassa, Andreu Enrich.

Malgrat que el màxim estament de l’hoquei continental havia previst l’1 de setembre com a data límit per a prendre una resolució respecte a la celebració d’aquesta competició, el desenvolupament dels esdeveniments i les incerteses de futur han fet que es prengués aquesta decisió. Cal recordar que la ronda de quarts de final de la màxima competició europea ja va haver de ser ajornada la passada Setmana Santa, aplaçant les dates al mes d’octubre.

Ara, després de la suspensió definitiva i en cas que la situació ho permeti, el Wagener Stadium d’Amstelveen sí que acollirà l’edició especial de dotze equips de la temporada 2020-2021, que tindrà lloc entre els dies 31 de març i 5 d’abril de l’any vinent. L’Atlètic Terrassa serà l’únic representant de la lliga espanyola que optarà al títol, ja que era primer classificat en el moment de la suspensió de la competició domèstica.