“Quedes convocat”, nova campanya de captació de socis del Terrassa FC

“Quedes convocat”. Sota aquest lema, el Terrassa FC ha presentat la seva nova campanya de captació de socis per a la pròxima temporada. Ho ha fet amb la presència del seu president, Jordi Cuesta, i tres jugadors de la plantilla: Àlex Fernández, Enric Vega i Carlos Martínez, un dels nous fitxatges.

Les xifres d’abonament amb les que el club va tancar la temporada 2016-17 els fa ser optimistes. Hi va haver un increment del 36% de socis respecte l’exercici anterior. 681 eren de pagament i l’objectiu ara és arribar als 1.000 abonats.

Per aquesta raó el Terrassa FC manté els preus dels abonaments. El carnet costarà entre 50 i 160 euros, en funció de si és a gol i a general o a tribuna. L’especial, per a col•lectius com jubilats, aturats i pensionistes i joves d’entre 18 i 25 anys, oscil•larà entre els 50 i els 100 euros. També es congelen preus al carnet VIP, als packs d’empresa i en el preu de les entrades, de 5 i 10 euros. Els menors de 18 anys tindran accés gratuït a la Grada Jove.

Amb tot això, els responsables del Terrassa FC confien en augmentar el nombre d’espectadors fins a arribar a una mitjana d’entre 1.500 i 1.800 persones, després que la passada temporada fos de 1.000. El partit de promoció contra l’Ontinyent, amb prop de 3.000 espectadors, i l’últim de la lliga regular a casa davant la Pobla de Mafumet, amb prop de 2.500, van ser els que van registrar una millor entrada.