Canal Terrassa TV

La televisió més pròxima als terrassencs/ques

La televisió municipal de Terrassa, actualment Canal Terrassa, es va fundar el 17 de gener de 1986 amb el nom de TVT. Aquest naixement va ser fruit de la coincidència entre la voluntat política i l’interès d’un grup de terrassencs per crear un nou mitjà de comunicació local. Iniciar una televisió pública local oberta a tota la ciutat i que garantís el dret a la informació de tota societat democràtica.

És una televisió de servei que dóna molta importància als continguts. Amb la proximitat com a eix vertebrador, Canal Terrassa ofereix 24 hores diàries de programació. Aquesta prioritza la informació local, amb tres edicions de notícies de dilluns a divendres i una altra els caps de setmana. També hi destaquen els espais d’entrevistes, participació, esports i debats, amb una gran presència d’entitats diverses de la ciutat.

Canal Terrassa forma part de la Xarxa de Televisions Locals, organisme que agrupa més de 65 televisions locals de tot Catalunya.

En analògic, s’ha pogut sintonitzar des dels inicis a través del canal 36 de l’UHF i actualment, ja aemetent només en TDT, es pot veure a través del canal 45 a tota la demarcació del Vallès Occidental. Terrassa, juntament amb els municipis de Viladecavalls, Ullastrell, Sant Llorenç Savall i Vacarisses integra el Consorci per a la Gestió de la Televisió Digital Pública Terrassa-Vallès Oest, que gestiona aquest nou canal de TDT.

La televisió municipal de Terrassa ha estat guardonada en diverses ocasions amb premis de prestigi en l’àmbit de la comunicació, que atorguen una garantia de qualitat a la nostra feina. Destaquen el Premi Miramar com a millor televisió local; el Premi Miramar com a millor programa d’entreteniment per “Mans”, el 2006, i el Premi TAC per “Ingràvids”, l’únic programa de televisió dedicat al món de la dansa a Catalunya.

Canal Terrassa | Plaça de la Farinera, 5 08222 Terrassa | 93 736 1414 | TOTS ELS DRETS RESERVATS 2020