Cinema Catalunya

Un cinema d’autor

El Cinema Catalunya es troba al número 9 del carrer de Sant Pere i disposa de dues sales. El cinema està obert de dimecres a diumenge, amb tres sessions diàries, i destina les tardes del dilluns i dimarts i els matins de tota la setmana per a portar a terme els cicles i les diferents activitats que acull.

El Cinema Catalunya és un equipament gestionat per la Societat Municipal de Comunicació de Terrassa i és l’únic que es troba ubicat en el centre històric de la ciutat.

La programació se centra en l’estrena de pel·lícules d’autor, amb l’objectiu d’apropar al públic propostes cinematogràfiques que difícilment arriben a les sales comercials. Així mateix, les dues sales del cinema acullen diverses activitats i cicles com projeccions per escolars, Setmana del Medi Ambient, Cinefòrum les dones, Tardor i Primavera solidària, Cinema + 60, El cinema i la mort o Cinema espiritual. També es porten a terme les projeccions de festivals com Baumann. Festival de curtmetratges, BASE Film Festival o el Festival Internacional de Cinema Gai i Lèsbic.

Canal Terrassa | Plaça de la Farinera, 5 08222 Terrassa | 93 736 1414 | TOTS ELS DRETS RESERVATS 2020