Quinze jugadors i jugadores d’hoquei herba representaran Terrassa als Jocs Olímpics de Tòquio

Com no podia ser d’una altra manera, l’hoquei herba terrassenc tindrà una àmplia representació als Jocs Olímpics de Tòquio. En total 15 jugadors i jugadores han estat cridats per representar les seleccions espanyoles absolutes en la cita més important de l’any.

Dels 16 jugadors que formen la llista de Fred Soyez, deu són egarencs. Són Quico Cortès, Pau Quemada i Josep Romeu, del Club Egara; Marc Sallés, Joan Tarrés i Marc Boltó de l’Atlètic Terrassa; i David Alegre, Xavi Lleonart, Vicenç Ruiz i Roc Oliva, del RC Polo. El també terrassenc de l’Atlètic Albert Beltran viatjarà com a un dels dos jugadors suplents.

L’expedició femenina egarenca està representada per cinc jugadores. Són Clara Ycart i Júlia Pons, del CD Terrassa; Berta Bonastre, del Club Egara; i Carlota Petchamé i Georgina Oliva, del Júnior FC. El vigent campió de Lliga, el Club de Campo, ha col·locat vuit jugadores en la llista final.

Les dues seleccions seguiran concentrades a València fins aquest dimecres per, després d’uns dies de descans, reunir-se el 13 de juliol a Madrid i volar cap a Tòquio el dia 17. El combinat masculí inclourà en aquesta darrera preparació dos nous amistosos amb els Països Baixos.