Quinzè títol de Copa de la Reina per al Club de Campo, que torna a creuar-se en el camí del Júnior FC (3-0)

La final de la Copa de la Reina ha estat una reedició de les dues últimes, amb els mateixos protagonistes, Club de Campo i Júnior, i amb el mateix desenllaç. El títol, el quinzè, viatja de nou cap a Madrid (3-0).

Aquest cop, però, el Club de Campo ha estat superior a les santcugatenques. Les de Joan Vidal s’han aproximat amb més perill a la porteria contrària durant el primer quart, però poc a poc el conjunt d’Eduardo Aguilar ha anat agafant les regnes del partit i abans del descans Begoña García feia el primer per al seu equip en recollir un refús en un penal. A la represa no hi ha hagut capacitat de reacció del Júnior i Alejandra Torres-Quevedo, primer, i Rebecca Grote, de penal, han acabat sentenciant. 

La medalla de bronze ha estat per al RC Polo, que en el partit pel tercer i quart lloc ha derrotat l’Egara als shoot-outs. La davantera ratllada Carola Salvatella ha rebut el guardó com a màxima realitzadora de la competició, conjuntament amb les jugadores del Club de Campo, Begoña García, que ha estat també designada MVP del torneig i de la final, i Rebbeca Grote.