Quize entitats participaran dissabte a la I Jornada de Salut

El proper dissabte 29 de juny a les 10 hores i al centre cívic Alcalde Morera de Can Palet, tindrà lloc la I Jornada d’entitats de salut de Terrassa. La jornada està inclosa dins del programa de la Festa Major 2024.

Hi participaran quinze entitats de salut que presentaran la seva tasca i importància per a la comunitat. Es parlarà de trasplantaments, malalties minoritàries, acompanyament i suport, assistència a persones amb vulnerabilitat i recerca, entre d’altres temes. També intervindrà la Dra. Mercè Custal, metge de família, amb la ponència ‘La importància de les associacions de pacients en el procés de la malaltia i la importància de la detecció precoç’.

La jornada, matinal, serà una oportunitat per conèixer i entendre el paper vital de les entitats de salut en la ciutat. L’esdeveniment està organitzat per les entitats: Todos contra la Histiocitosis, La Oka, El Club de la Cremallera, Cors Lluitadors de Duchenne i l’Associació de Malalts i Trasplantats Hepàtics de Catalunya. A més, compta amb el suport del Grup de Dones amb Iniciativa de Can Palet i l’Ajuntament de Terrassa.